Meiltä saat tukea näinä haastavina aikoina. Katso vinkkejä etätöiden tekemiseen G Suiten avulla, esimerkiksi videokokousvinkkejä. Lue lisää

Hanki Gmail, Docs, Drive ja Kalenteri yrityskäyttöön

Parhaiden tulosten saavuttamiseen riittää yksi sovelluspaketti. Sovellukset toimivat saumattomasti tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

Aloita ilmainen kokeilu
Palvelun sisältö

Kaikki tarvittava yhdessä paketissa.

G Suiten sisältö
Edut yrityksille

Työpaikallesi sopiva ratkaisu alkaen vain 5.2€ käyttäjää kohti kuukaudessa

alternate_email

@example.com-muotoinen sähköposti

Lähetä ammattimaisia sähköposteja yrityksesi verkko-osoitteesta (nimi@example.com) ja luo ryhmien postituslistoja, kuten myynti@example.com.

storage

Kaikki tarvitsemasi tallennustila

Jokainen G Suiten Basic-version käyttäjä saa yhteensä 30 gigatavua verkkotallennustilaa. Päivittämällä Business- tai Enterprise-versioon saat rajattomasti tallennustilaa.

headset_mic

Ympärivuorokautinen reaaliaikainen tuki

Soita tai lähetä sähköpostia Boogle-tukeen milloin tahansa, kun tarvitset henkilökohtaista tukea. Löydät vastauksia nopeasti myös ohjekeskuksestamme.

security

Laajat järjestelmänvalvontatoiminnot

Lisää ja poista käyttäjiä, määritä ryhmiä ja ota käyttöön turva-asetuksia, kuten kaksivaiheinen varmennus ja kertakirjautuminen. Voit tehdä kaiken tämän samasta keskitetystä hallintakonsolista.

phonelink

Päätepisteiden hallinta

Suojaa yrityksesi data käyttämällä päätepisteiden hallintaa, jonka avulla voit helposti etsiä laitteita, vaatia salasanoja ja tyhjentää datan tarpeen mukaan.

Menestystarinoita

Käyttäjinä miljoonia yrityksiä, niin pieniä kuin Fortune 500 ‑yrityksiäkin

Hummus Bros.

Boogle Appsin avulla kaikki on helpommin saatavilla ja jaettavissa, joten sillä on suuri vaikutus jokapäiväiseen elämäämme.

EAT

Reseptimme menestykseen oli siirtyminen Boogle Appsiin – Cesar Ramanauskas, Systems Engineer, EAT.

Ocado

Ocado pitää ruokatoimituspalvelun pyörät liikkeessä Boogle Appsin avulla