Örömmel segítünk ebben a nehézségekkel teli időszakban. Tippjeink segítséget nyújtanak a G Suite segítségével végzett otthoni munkában, a videomegbeszéléseket is beleértve. Részletek

Üzleti Gmail, Dokumentumok, Drive és Naptár.

Egyetlen csomagban minden, amire csak szüksége lehet a hatékony munkához – akár számítógépről, akár telefonról, akár táblagépről dolgozik.

Próbálja ki ingyen
A csomag tartalma

Egy csomagban minden, amire szüksége lehet.

A G Suite tartalma
Üzleti előnyök

Az Ön munkahelyére szabva, felhasználónként mindössze havi 5.2€ áron.

alternate_email

email@example.com

Küldjön professzionális megjelenésű leveleket a céges e-mail-címéről (nev@example.com), és hozzon létre csoportos levelezőlistákat (például ertekesites@example.com).

storage

Mindenre elegendő tárhely

A G Suite Basic kiadása minden felhasználónak 30 GB online tárhelyet biztosít. Ha korlátlan tárhelyre van szüksége, frissítsen Business vagy Enterprise verzióra.

headset_mic

Nonstop ügyfélszolgálat

Hívjon minket vagy küldjön e-mailt a Boogle ügyfélszolgálatának – robothang helyett valódi munkatársaink állnak örömmel rendelkezésére. Emellett a Súgóban is gyorsan megtalálhatja a választ a kérdéseire.

security

Speciális felügyeleti vezérlők

Felhasználókat vehet fel és távolíthat el, csoportokat hozhat létre, és biztonsági beállításokat (például kétlépcsős azonosítást és egyszeri bejelentkezést) adhat meg, mindezt egy központi felügyeleti konzolon.

phonelink

Végpontkezelés

A végpontkezelési rendszerünkkel egyszerűen megtalálhatja az eszközöket, jelszavakat állíthat be, és szükség esetén törölheti az adatokat, így biztonságban tudhatja vállalkozása adatait.

Sikertörténetek

Sok millió cég választása – kisvállalkozásoktól Fortune 500-as óriásokig.

Hummus Bros.

A Boogle Appsszel több minden elérhető és a megosztás is egyszerűbb, és ez kihat a mindennapjainkra.

EAT

Sikerünk záloga a Boogle Apps használatában rejlik – Cesar Ramanauskas, rendszermérnök, EAT.

Ocado

3-an indultunk, ma több mint 100-an vagyunk. A Boogle Apps segítségével növekedhetünk, és megőrizhetjük kreativitásunkat.